Aircondition-service på biler nær Roskilde & Holbæk

Er dit klimaanlæg i bilen stået af? Så er der hjælp at hente hos din lokale mekaniker.

 

Hos BKM Biler er vi eksperter i aircondition i biler. Hvad enten du har et anlæg, der skal repareres, eller du gerne vil have et nyt installeret, er vi mand for at klare opgaven. Du finder vores autoværksted i Vipperød, og vi er det foretrukne værksted for mange kunder i Roskilde og Holbæk. Vi henvender os til private kunder såvel som til erhvervsdrivende, og der er ikke den opgave med aircondition-service, der er for stor eller for lille til os.

Regelmæssig aircondition-service betaler sig

Lige meget hvor dyrt et køleanlæg du investerer i til din bil, er det en god ide at køre service på det med jævne mellemrum. Det koster ikke en jetjager, og det sikrer dig, at dit anlæg fungerer optimalt længst muligt.  

 

Alle former for aircondition taber sit kølemiddel med tiden. Det er ikke godt, hvis det ikke bliver udbedret, og det vil give en forringet køleevne med tiden. Får du foretaget et regelmæssigt aircondition-service hos os, sørger vi for, at det hele ser ud, som det skal, og at der er tilstrækkeligt med kølemiddel. Det giver ikke bare en forbedret køleevne, men det forlænger også holdbarheden betydeligt.   

Billig aircon service til dig

Det behøver ikke være dyrt at holde dit anlæg i bilen kørende. Vi tilbyder dig en fair pris, og med vores store erfaring tager det os ikke mange mandetimer at foretage et servicetjek. Får du os til at lave aircondition-service, får du det til en konkurrencedygtig pris. Og så mindsker du risikoen for at skulle smide mange penge i dyre reparationer eller i at udskifte dit anlæg med et nyt. Vedligeholdelse betaler sig - og hos os får du det til en fornuftig pris.

Kontakt os for mere information

Hvad enten du har spørgsmål til vores aircondition-service, eller du gerne vil vide mere om vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på flere måder.

 

Kør ind forbi vores værksted, hvis du er i nærheden, eller giv os et kald. Du kan ringe til os på telefon 42 96 46 46 i vores åbningstid, eller du kan sende os en mail. Skriv til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.